Puyol: "Goede resultaten komen vanzelf"

14 september 2011, 19:21

FC Barcelona speelde de afgelopen twee duels gelijk. Zowel in de competitie tegen Real Sociedad als in de Champions League tegen AC Milan werd het 2-2, telkens nadat de Catalanen een voorsprong weggaven. Carles Puyol maakt zich nog geen enkele zorgen.

“Het gelijkspel tegen Milan was onterecht en laat een bittere smaak bij ons achter. Maar de resultaten komen vanzelf, want er wordt goed gewerkt”, zegt Puyol op de website van FC Barcelona. “We weten wat we kunnen, de lat ligt hoog en we moeten gewoon op dezelfde voet verder gaan als nu, en ons niet laten beïnvloeden door wat de buitenwacht ervan denkt. Vroeg of laat komen de goede resultaten vanzelf. Daar hebben wij geen enkele twijfel over.”

“De lof die we de afgelopen jaren hebben gehad, heeft geen effect op ons. Niet positief, maar ook niet negatief”, gaat Puyol verder. “Nog niet zo lang geleden waren we de beste ploeg ter wereld, en nu twijfelen sommigen ernstig aan ons. Het is niet het één of het andere. Wij weten waar we staan, en in voetbal is het normaal dat teams met ups en downs te maken krijgen.”

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen