Te Vrede (Excelsior): "Niemand onderschatten"

16 september 2011, 18:24

Excelsior heeft een waslijst aan absenties voor de uitwedstrijd tegen FC Groningen van komende zaterdag. Andrea Fileccia, Jurgen Mattheij, Erwin Nuytinck, Marley Berkvens, Samuel Scheimann en Tim Vincken zijn er niet bij in de Euroborg.

In de Martinistad gaat Excelsior op zoek naar zijn eerste zege van het seizoen. De Rotterdammers hebben na vijf wedstrijden pas één punt, maar dat is voor aanvaller Mitchell te Vrede geen reden tot paniek. “Natuurlijk willen we punten pakken, maar dat lukt alleen als je elke wedstrijd op een positieve manier ingaat”, zegt hij op de Excelsior-website. “Afgelopen weekend hadden we een punt kunnen pakken tegen FC Utrecht, ik heb daarom het gevoel dat we steeds dichterbij succes komen.”

Te Vrede wil niet te veel kwijt over tegenstander Groningen. “Het is niet aan ons om te kijken naar de tegenstander, wij moeten niemand onderschatten. We werken met z'n allen keihard en moeten ervoor zorgen dat we de kansen die we krijgen gaan benutten. Dan heb ik er vertrouwen in dat we nog genoeg punten gaan pakken.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen