Balotelli zet ook 'Citizens' in vuur en vlam

23 oktober 2011, 16:19   Bijgewerkt: 27 oktober 2011, 13:26

Het is nog maar oktober, maar Manchester City heeft uitstekende papieren om de derde landstitel uit de clubhistorie te veroveren. Zondag zegevierde het sterrenteam in de strijd om de koppositie met aartsrivaal Manchester United overtuigend: 1-6. Enfant terrible Mario Balotelli was op Old Trafford matchwinner bij The Citizens.

Balotelli haalde van de week weer eens negatief de krantenkoppen. Met een stel vrienden stak hij met een stuk vuurwerk zijn eigen huis in brand. Maar het vreemde voorval had geen enkele invloed op zijn spel, of het moet zijn dat dit hem motiveerde. Want de omstreden Italiaan speelde uitstekend en opende na 22 minuten de score. Na de treffer toonde hij een shirt met daarop de tekst ‘Why always me’, vermoedelijk doelend op de vele aandacht voor het vuurwerkincident van deze week.

Kort na rust moest ManU verder met tien man omdat Jonny Evans de doorgebroken Balotelli neerhaalde. Dezelfde Balotelli was na een uur het eindstation van een mooie aanval (0-2). Tien minuten later zette hij met een hakje de aanval op waaruit Sergio Agüero de 0-3 maakte. Daarna gunde coach Roberto Mancini Balotelli een applauswissel. Nigel de Jong bleef overigens op de bank bij ManCity.

Door goals van Darren Fletcher, Edin Dzeko (2) en David Silva werd het uiteindelijk een ongekende afstraffing voor ManU, dat nu vijf punten achter staat op ManCity.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen