Groep G: Engeland bibbert naar eindtoernooi

7 oktober 2011, 23:56   Bijgewerkt: 8 oktober 2011, 00:15

Engeland heeft zich als zevende land gekwalificeerd voor Euro 2012. Een 2-2 remise op bezoek bij Montenegro brengt The Three Lions naar Polen en Oekraïne. Ashley Young en Darren Bent zetten Engeland vrijdag al binnen het half uur op 0-2.

Toch werd het nog billenknijpen voor de Engelsen van bondscoach Fabio Capello. Elsad Zverotic maakte vlak voor rust de aansluitingstreffer. De spanning werd alleen maar groter toen Wayne Rooney een kwartier voor tijd rood kreeg. In blessuretijd zorgde Andrija Delibasic zelfs voor de gelijkmaker, maar verder lieten de Engelsen het thuisland niet komen.

En dus mogen zij naar Polen en Oekraïne. Naast de twee gastlanden zijn ook Nederland, Duitsland, Spanje en Italië verzekerd van EK-deelname.

Montenegro is wel zeker van een plek in de play-offs. Met het behaalde punt zet het nummer drie Zwitserland op vier punten achterstand en dus is het onderlinge duel van komende dinsdag in de Alpen louter voor de statistieken. Dat hebben de Zwitsers aan zichzelf te wijten, want met Björn Kuipers als scheidsrechter werd met 2-0 verloren bij het al uitgeschakelde Wales.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen