Rovers niet opgewassen tegen Van der Vaart

Koen Freriks
23 oktober 2011, 18:11   Bijgewerkt: 23 oktober 2011, 18:21

Rafael van der Vaart heeft Tottenham Hotspur zondag een uitstekende middag bezorgd. De Spurs deden goede zaken door met 2-1 te winnen bij Blackburn Rovers. Twee doelpunten van de aanvallende middenvelder leverden de drie punten op.

Van der Vaart opende uit een counter de score. De Nederlander was het eindstation na een snelle uitbraak via Adebayor en verdediger Kyle Walker, die Van der Vaart in stelling bracht. Een kwartier na de goal van de oud-Ajacied kwam Blackburn terug in de wedstrijd. Mauro Formica schoot de bal na slecht wegwerken van Tottenham achter doelman Brad Friedel.

De gelijkmaker gaf de thuisploeg vleugels, maar een voorsprong voor de Rovers bleef uit. Van der Vaart liet zich vlak na rust opnieuw gelden. Dit maal leverde de andere back, Benot Assou-Ekotto, de bal af bij de technicus, die de kans feilloos benutte. Beide ploegen hadden daarna genoeg mogelijkheden om te scoren, maar Van der Vaart was de scherpste vandaag. Zijn goals brengen de Spurs naar de vijfde plaats in de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen