Groep B: Lille helpt zichzelf én Inter met zege

22 november 2011, 22:37   Bijgewerkt: 22 november 2011, 23:16

OSC Lille heeft dinsdag in groep B van de Champions League met 2-0 gewonnen bij CSKA Moskou. Daardoor zijn de Fransen nog in de race voor een plek in de achtste finales. En door dat resultaat ging ook in Milaan de vlag uit, want Internazionale is daardoor zeker van overwintering in het miljoenenbal.

Omdat de wedstrijd CSKA- Lille al om 18.00 uur begon, wist Inter al dat het geplaatst was toen het om 20.45 uur startte aan de moeilijke uitwedstrijd tegen Trabzonspor. Daarin moesten de Italianen het zonder de geblesseerde Wesley Sneijder stellen en er werd niet gewonnen, maar dat konden ze zich permitteren. Ricardo Alvarez zette Inter na achttien minuten wel op voorsprong, maar Halil Altintop legde vijf minuten later de eindscore vast op 1-1. Lille won met 2-0 bij CSKA, door goals van Vasili Berezutski (eigen doelpunt) en Moussa Sow na de pauze.

Inter heeft met nog één wedstrijd te gaan tien punten en is dus zelfs poulewinnaar. Trabzonspor staat tweede met zes punten, CSKA en Lille hebben er één minder. Op 7 december ontvangt Lille Trabzonspor, terwijl CSKA naar Inter moet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen