Pizarro buigt achterstand om met zuivere hattrick

Ger
5 november 2011, 17:38   Bijgewerkt: 5 november 2011, 17:49

Claudio Pizarro heeft Werder Bremen de winst geschonken in de thuiswedstrijd tegen 1.FC Köln in de Bundesliga: 3-2 De international van Peru was zaterdag goed voor een zuivere hattrick.

Werder Bremen keek in het eigen Weserstadion na 45 minuten spelen tegen een 0-2 achterstand aan. Christian Clemens en Lukas Podolski waren verantwoordelijk voor de treffers van de bezoekers. Drie doelpunten van Pizarro bezorgden de ploeg van coach Thomas Schaaf na de hervatting alsnog de zege. Daarmee profiteerde Bremen optimaal van de rode kaart die Sereno in de 53ste minuut incasseerde namens Köln.

Borussia Dortmund boekte een ruime overwinning. De titelhouder schoof VfL Wolfsburg op eigen veld met 5-1 aan de kant. Mario Götze scoorde twee keer. Door de zege klimt Dortmund naar de voorlopige tweede plaats. Schalke 04 kan die positie zondag echter weer overnemen.

Ryan Babel en Edson Braafheid bleven met 1899 Hoffenheim op 1-1 steken tegen 1.FC Kaiserslautern. Vedad Ibisevic zette de thuisploeg op aangeven van Braafheid nog wel op voorsprong. Dorge Kouemaha zorgde na de pauze voor de gelijkmaker.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen