Bale schiet Tottenham verder omhoog

27 december 2011, 22:24

Tottenham Hotspur is voorlopig dé club van Londen. Op bezoek bij Norwich City pakte de ploeg dinsdag opnieuw drie punten, waardoor het afstand genomen heeft van Chelsea en Arsenal. Tottenham heeft respectievelijk vier en vijf punten meer dan beide stadgenoten en speelde bovendien één wedstrijd minder.

Gareth Bale was tegen Norwich de grote man bij de Spurs. Na een moeizame eerste helft hielp hij zijn elftal met twee prima goals over het dode punt. Bij de 1-0 vond Rafael van der Vaart, die op tijd hersteld was van een hamstringblessure om in de basis te kunnen starten, spits Adebayor, die Bale bediende. Tussen twee verdedigers in rondde hij, al vallend, af. Goal twee viel na een pass van Luca Modric. Bale rekende in een sprintduel af met zijn tegenstanders en lobte de bal over de doelman.

Tottenham profiteerde zo optimaal van de gelijke spelen van Chelsea (1-1 tegen Fulham) en Arsenal (1-1 tegen Wolverhampton) en geldt voorlopig als belangrijkste uitdager van de koplopers uit Manchester, City en United. Tottenham staat nu op zeven punten van beide koplopers, maar heeft nog wel één wedstrijd tegoed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen