Roda: Fledderus ook op Vijverberg absent

2 december 2011, 18:21

Mark-Jan Fledderus moet ook passen voor de uitwedstrijd van Roda JC Kerkrade tegen De Graafschap (zaterdag). De middenvelder miste vorige week vanwege een enkelblessure het duel met zijn voormalige werkgever Heracles Almelo en gaat om dezelfde reden niet mee naar De Vijverberg. Hij was aan de beterende hand, maar kreeg deze week een kleine terugslag.

Trainer Harm van Veldhoven kan ook niet beschikken over de geblesseerden Guus Hupperts en Kenneth Staelens. Robbie Wielaert is evenmin inzetbaar. De verdediger is geschorst. PSV-huurling Jagos Vukovic neemt zijn plaats over. Hij krijgt de voorkeur boven Leon Broekhoef, die in het verleden bij De Graafschap speelde. “Jagos heeft het tegen Heerenveen goed gedaan, maar moet wel nog standvastiger worden”, legt Van Veldhoven uit tegenover De Limburger.

De Belgische tacticus verwacht een lastig avondje in Doetinchem. Hij rekent op een strijdlustig De Graafschap. “Daar moeten we ons goed op instellen", aldus Van Veldhoven. “We moeten de opgaande lijn nu niet loslaten. Je kunt altijd verliezen, maar dat mag nooit gebeuren op basis van  een gebrek aan duelkracht en arbeid.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen