FA Cup: Bolton en QPR door, Boateng treurt

17 januari 2012, 23:17   Bijgewerkt: 18 januari 2012, 00:05

Mark Hughes heeft zijn debuut als trainer van Queens Park Rangers opgeluisterd met een zege. QPR zegevierde dinsdagavond in de FA Cup-replay tegen Milton Keynes Dons FC met minimaal verschil, waardoor de promovendus doorstoot naar de vierde ronde. Het eerste duel was in 1-1 geëindigd.

Ook Bolton Wanderers bekert verder. De nummer negentien van de Premier League moest op herhaling tegen Macclesfield Town, nadat er anderhalve week geleden met 2-2 werd gelijkgespeeld. Bolton rekende dit keer wel af met Macclesfield: 2-0. Kevin Davies en Martin Petrov zorgden voor de treffers.

George Boateng beleefde een minder leuke avond. De middenvelder was kansloos met Nottingham Forest in de replay tegen Leicester City (4-0), nadat het eerste duel in 0-0 was geëindigd. Boateng maakte tot overmaat van ramp een eigen doelpunt. Millwall ging overtuigend door ten koste van Dagenham & Redbridge (5-0).

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen