Lindegaard wil De Gea tien jaar op bank houden

19 januari 2012, 08:39

Anders Lindegaard is voorlopig niet van plan om zijn plek onder de lat bij Manchester United af te staan. David de Gea werd afgelopen zomer aangetrokken als beoogd vervanger van Edwin van der Sar, maar na een aantal onzekere optredens besloot manager Sir Alex Ferguson om de Spanjaard te vervangen door Lindegaard. De Deen is nu de nummer één in de pikorde en als het aan hem ligt, blijft dat zo.

Op de vraag of zijn concurrent De Gea één van de beste keepers ter wereld kan worden, is het antwoord van Lindegaard (27) helder. "Absoluut. Hij heeft enorm veel kwaliteiten en potentieel. Maar hij is pas 21 jaar, hij heeft nog tijd. Mijn doel is om hem op de bank te houden tot ik mijn carrière beëindig en dat is over zo'n tien jaar."

De Deen is trots op het feit dat hij nu eerste keeper van Manchester United is. "Drie jaar geleden speelde ik in de Deense tweede divisie en kende niemand me. Toen ik voor het eerst in Engeland kwam, kon niemand mijn naam uitspreken. Tot nu toe gaat het fantastisch, maar ik wil die lijn doortrekken", zegt hij in diverse Britse media.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen