Djuricic: "Kampioenschap? Waarom ook niet"

Ger
18 februari 2012, 12:44

SC Heerenveen profileert zich steeds nadrukkelijker als titelkandidaat in de Eredivisie. De manschappen van trainer Ron Jans wonnen vrijdagavond ook van NAC Breda (1-0). Filip Djuricic droomt alvast van een titelfeestje.

"Als je me na onze slechte start van het seizoen gezegd dat we er nu zo voor zouden staan, had ik dat echt niet geloofd", laat Djuricic weten op de website van de Friese club. "We presteren uitstekend. De sfeer in het team is goed, en we scoren elke wedstrijd. We hebben veel vertrouwen."

De Serviër nam tegen NAC Breda de enige treffer voor zijn rekening. "Vooral voor rust had ik een aantal mooie acties, maar ik had er nog ééntje meer moeten scoren", zegt Djuricic. "Halverwege de tweede helft werd NAC wel wat beter, maar ik denk dat we uiteindelijk verdiend gewonnen hebben."

De middenvelder kijkt vol vertrouwen uit naar het uitduel met AZ van volgende week. "Ik denk dat we die wedstrijd winnen. Zij hebben het moeilijk tegen ons. Bovendien speelt AZ een paar dagen eerder ook nog in de Europa League, dus ze zullen misschien wat vermoeider zijn dan wij. De druk ligt bij hen."

Als Heerenveen de Alkmaarders weet te verslaan, ontpopt de pompeblêddenequipe zich als een serieuze bedreiging voor de koplopers. "Nee, we denken nog niet aan de titel", stelt Djuricic. "Of we kampioen kunnen worden? Het zal moelijk worden, maar waarom ook niet? Het wordt elke wedstrijd steeds interressanter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen