Karelse kiest de aanval tegen Heerenveen

16 februari 2012, 15:47

NAC Breda-trainer John Karelse voert voor de competitiewedstrijd tegen SC Heerenveen, vrijdag in het Abe Lenstra Stadion, een aantal wijzigingen door in zijn basiselftal. Winteraanwinsten Youssef El Akchaoui en Jeffrey Sarpong staan voor het eerst aan de aftrap, op het middenveld keert Anthony Lurling terug na een schorsing.

Lurling neemt de plek over van Roly Bonevacia, die vorig weekend tegen Ajax een fletse indruk maakte. Met Lurling op het middenveld kiest Karelse voor de aanval, geeft hij toe op de clubsite. "Als we ten koste van alles de nul zouden willen houden had ik Anthony niet op het middenveld gezet, maar ik wil juist vooruit voetballen."

Met zijn wijzigingen in de basis wil Karelse ook een signaal afgeven, want hij is niet tevreden over de prestaties van de laatste weken. "Een aantal spelers heeft niet gebracht waar ze toe in staat zijn. Dan moet je weleens actie ondernemen. De nieuwe spelers zijn niet voor niets gekomen en ik verwacht dat zij dat ook zullen laten zien."

NAC Breda wacht nog altijd op zijn eerste zege van 2012. Mocht die er in Friesland komen, dat betekent dat voor de Bredanaren de ideale start van het carnaval. "Ik hoop dat ik vrijdagavond rond tien uur al met mijn handen in de lucht kan staan. We gaan er met vier aanvallend ingestelde spelers in ieder geval wel voor", aldus Karelse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen