Lammers: "Punten blijven op Woudestein"

3 februari 2012, 18:18

De degradatiekraker Excelsior- VVV Venlo begint zaterdag pas om 19.45 uur. John Lammers, de trainer van de Rotterdammers, is echter al overtuigd van de afloop. “Wij houden de punten morgen hier”, stelt hij.

“Dit zijn de wedstrijden waar het om gaat voor ons”, gaat Lammers verder. “De wedstrijden waar je het als speler voor doet, waar je straks nog over praat. Toch voel ik geen druk. We weten wat we moeten doen, winnen. Aan een gelijkspel hebben we niets. Hetzelfde geldt voor VVV. Het uitduel (0-0, red.) was van beide kanten voorzichtig. Ik verwacht morgen een andere wedstrijd. Ook door de omstandigheden. Het is de vraag welke ploeg daar het beste mee omgaat. Wij zijn er klaar voor. Voor het publiek is het minder om onder deze omstandigheden op de tribune te zitten. Wat dat betreft zou ik wel begrip hebben voor een algehele afgelasting.”

Lammers mist de geblesseerden Andrea Fileccia (kuit), Mick van Buren (enkel), Tim Eekman (lies), Erwin Nuytinck (onderbeen) en Martijn de Vries (bovenbeen). Bij winst geeft Excelsior de rode lantaarn over aan VVV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen