Malaga wint 'oranje' duel, Valencia haalt uit

12 februari 2012, 19:52   Bijgewerkt: 12 februari 2012, 21:39

In de Primera Division heeft Malaga CF het oranje getinte duel met Real Mallorca gewonnen. De ploeg van basisspeler Joris Mathijsen en invaller Ruud van Nistelrooy versloeg de eilandbewoners, bij wie Gianni Zuiverloon de hele wedstrijd op de bank bleef, zondag met 3-1.

Michael Pereira zette Mallorca na vier minuten nog wel op voorsprong, desondanks bleven de punten in Malaga. Sebastian Fernandez, Jérémy Toulalan en Salomon Rondon kantelden de score.

Door de overwinning nestelt Malaga zich naast Osasuna en Atletico Madrid op de zesde plaats op de ranglijst. Mallorca bezet nu de vijftiende positie.

Valencia verstevigde zijn derde plaats. De equipe uit de sinaasappelstad won zonder de afwezige Hedwiges Maduro thuis met 4-0 van Sporting de Gijón, dankzij Sofiane Feghouli, Alberto Botia (eigen goal) en Jonas (2). Valencia heeft acht punten minder dan nummer twee FC Barcelona en acht méér dan nummer vier Levante, dat later vanavond nog wel op visite gaat bij klassementsleider Real Madrid.

Villarreal rukte van de veertiende positie op naar de tiende. De ploeg uit Castellon zegevierde thuis met 3-1 over Grenada CF. Borja Valero en Julio César maakten in de laatste 25 minuten het verschil.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen