ADO Den Haag houdt Heerenveen in balans

3 maart 2012, 20:39   Bijgewerkt: 3 maart 2012, 21:19

SC Heerenveen heeft zaterdagavond, als kanshebber op het behalen van de landstitel, twee belangrijke punten verspeeld. De Friezen kwamen in de uitwedstrijd tegen degradatiekandidaat ADO Den Haag niet verder dan 0-0. ADO heeft inmiddels 8 duels niet gewonnen. Er waren 4 gelijke spelen en 4 nederlagen.

Vooral in de eerste helft had Heerenveen, met Geert-Arend Roorda en Daryl Janmaat weer in de basis, wel aardige kansen. Een kopbal van Ramon Zomer werd van de lijn gehaald. Luciano Narsingh kreeg twee aardige mogelijkheden maar was niet adequaat in de afronding. Datzelfde gold voor Bas Dost. Bovendien lette Gino Coutinho in het Haagse doel goed op.

Heerenveen zette routinier Gerald Sibon nog in als breekijzer, maar ook dat leidde niet tot resultaat. Het was het tweede opeenvolgende gelijkspel van Heerenveen, dat vorige week bij AZ op 3-3 bleef steken. "In de eerste helft hadden we moeten scoren", zei Heerenveentrainer Ron Jans naderhand. "We waren wat te statisch, maar hadden desondanks moeten toeslaan. In de tweede helft hadden we moeite met de passie van ADO. Er werd niet veel meer gecreëerd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen