Arsenal verliest derby, Chelsea loopt in

31 maart 2012, 18:04   Bijgewerkt: 31 maart 2012, 19:32

Arsenal heeft de Londense derby tegen Queens Park Rangers verloren. De equipe van manager Arsene Wenger ging zaterdag met 2-1 onderuit op Loftus Road. Robin van Persie kon daar niets aan veranderen.

Na 22 minuten bracht Adel Taarabt QPR aan de leiding, maar een kwartier later hadden The Gunners de schade alweer hersteld. Na voorbereidend werk van Van Persie maakte Theo Walcott gelijk. De punten bleven echter op Loftus Road. Na 66 minuten bezorgde Samba Diakite QPR, in geheel vrijstaande positie, de winst: 2-1.

Arsenal blijft ondanks het verlies derde, met 58 punten. Nummer vier Tottenham Hotspur (55 punten) komt zondag pas in actie. De formatie van Rafael van der Vaart ontvangt het Nederlands getinte Swansea City.

Chelsea, de nummer vijf van de Premier League, bracht de achterstand op Arsenal terug tot vijf punten met een doelpuntrijke zege bij Aston Villa: 2-4. In Birmingham verspeelden The Blues een 2-0 voorsprong, maar stelden in de laatste tien minuten alsnog orde op zaken. Branislav Ivanovic en Fernando Torres, die ook nog twee assists gaf, maakten het verschil namens de Londenaren.

Everton klom met een 2-0 thuisoverwinning op West Bromwich Albion naar de zevende positie. John Heitinga had een basisplaats bij The Toffees, Royston Drenthe was absent. Het Fulham van coach Martin Jol handhaafde zich in de middenmoot, door op het eigen Craven Cottage met 2-1 te winnen van Norwich City. Bankzitter Ronnie Stam deed met Wigan Athletic goede zaken in de strijd tegen degradatie. The Latics waren in eigen stadion met 2-0 te sterk voor Stoke City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen