Lammers: "Dit verlies is echt doodzonde"

31 maart 2012, 09:10

Excelsior gaf vrijdagavond in de slotfase een 1-2 voorsprong weg tegen FC Utrecht. Het feit dat de Domstedelingen met tien man nog langszij wisten te komen (3-2), strooide exra zout in de Kralingse wond.

De Rotterdammers gingen bij de 2-2 van Mike van der Hoorn nadrukkelijk op zoek naar de zege. Niet meer dan logisch, zo vond Excelsior-trainer John Lammers. "Je zou denken dat we voor een punt hadden moeten gaan, maar je gaat toch altijd voor de overwinning. We waren eigenlijk de hele tweede helft beter. Alleen toen FC Utrecht met tien man kwam te staan ging het niet meer."

De Kralingers raakten vreemd genoeg helemaal de weg kwijt, toen Utrecht in de 83e minuut met tien man kwam te staan. "Toen vergaten we te voetballen, we gingen mee in de strijd en dat moet je juist niet doen. Je moet blijven voetballen, de zijkanten blijven zoeken, de mensen die bij ons aan de bal moeten komen moet je meer zoeken."

"En je moet niet zoveel gaan lopen met de bal, maar dat deden we juist wel. Dit was een wedstrijd waarin je punten had kunnen pakken en eigenlijk zelfs had moeten pakken. Dat je dan verliest is echt doodzonde", besloot Lammers tegenover Eredivisie Live.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen