Van den Brom: "Al een tijdje niet de vrolijkste"

Ger
3 maart 2012, 08:02

Het kwakkelende Vitesse wist dit kalenderjaar pas één wedstrijd winnend af te sluiten. Trainer John van den Brom begrijpt dat veel supporters van de Arnhemse club mopperen.

"Logisch. De fans hebben daar ook alle reden voor. Ze zien weinig resultaat. Ik zou ook lopen mopperen nu. Zelf ben ik ook al een tijdje niet de vrolijkste", zegt Van den Brom tegen Omroep Gelderland. Zondag wacht het thuisduel met De Graafschap. "Eigenlijk gaat het zondag alleen om winnen. Dat wordt hoog tijd", beseft de coach.

Van den Brom lijkt op basis van de training voor twee centrumspitsen te kiezen. "Voor het duel met De Graafschap lijken Mike Havenaar en Wilfried Bony een goede combinatie. Soms zullen ze naast elkaar spelen en soms speelt Bony onder Havenaar of andersom. Nicky Hofs is ook geschorst en ook daarom maak ik nu een andere keuze."

Volgens dVan den Brom heeft de oefentrip naar Marokko de selectie goed gedaan. "Gezien de situatie waarin Vitesse zit was het misschien ook wel goed dat we even weg waren. We hebben veel gesprekken gevoerd en dat was prima. Het was ook top georganiseerd allemaal. Niets op aan te merken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen