Virus leidt tot vraagtekens bij De Graafschap

9 maart 2012, 13:16

Een virus zit De Graafschap dwars in de aanloop naar de thuiswedstrijd tegen koploper AZ, zondag (16.30 uur) op De Vijverberg. Het is nog maar de vraag of Yuri Rose, Purrel Fränkel en Ted van de Pavert kunnen spelen, weet De Gelderlander.

Rose sloeg de training van vrijdag over vanwege een keelontsteking. Van de Pavert en Fränkel lagen begin deze week met griep op bed, maar namen wel lichtjes deel aan de vrijdagtraining.

Ties Evers kan sowieso niet spelen. De verdediger is geschorst. Jochem Jansen vervangt hem waarschijnlijk. Indien Rose en Van de Pavert niet kunnen spelen, zijn respectievelijk Gregor Breinburg en Vito Wormgoor hun vermoedelijke vervangers.

“Jammer genoeg heb ik AZ zien spelen”, refereert coach Richard Roelofsen met een glimlach op de website van De Graafschap aan het goede spel van de Alkmaarders tegen Udinese (2-0 winst), donderdag in de Europa League. “Zonder gekheid: het is algemeen bekend dat AZ goed voetbalt. Eigenlijk een beetje te vergelijken met Roda, dat ook goed druk zet en met veel bewegende spelers speelt. AZ heeft dat tot in de puntjes uitgewerkt. Op dit moment is het één van de betere ploegen in Nederland. Als ze hetzelfde brengen als tegen Udinese, wordt het héél zwaar.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen