Lammers verbaasd over beslissing Excelsior

26 april 2012, 22:01   Bijgewerkt: 26 april 2012, 22:24

John Lammers is niet te spreken over de gang van zaken bij Excelsior. Donderdag werd bekend dat het aflopende contract van de trainer niet verlengd gaat worden. En dat terwijl directeur Simon Kelder eerst nog erg enthousiast was over Lammers' kwaliteiten.

“Ze waren tevreden over mijn manier van werken”, zegt Lammers tegen VI. “Ze waren blij met de ontwikkeling van spelers en hoe ik de club naar buiten toe vertegenwoordig. Maar toch zoeken ze iemand anders. Voor mij is dat moeilijk te rijmen: je doet alles goed en toch moet je weg. Ik vind het teleurstellend.”

Kelder hakte de knoop door zonder ervaringen te hebben uitgewisseld met de spelers, technische en medische staf. “Hij heeft dit besloten samen met commercieel manager Ferry de Haan en medewerker Wouter Gudde. Maar die weten niet hoe ik werk", baalt de oefenmeester. "Voor de spelers, de trainers en medische staf kwam de beslissing ook als een volslagen verrassing. Ik ben heel teleurgesteld, want ik mag mijn werk niet afmaken. Dat doet pijn.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen