Stuttgart zonder Boulahrouz langs Werder

13 april 2012, 22:53

VfB Stuttgart heeft zich vaster verankerd op de vijfde plaats in de Bundesliga. De ploeg van trainer Bruno Labbadia rekende vrijdag af met Werder Bremen: 4-1. Bij Stuttgart ontbrak de nog altijd geblesseerde Khalid Boulahrouz.

Werder, ook azend op Europees voetbal, kwamen halverwege de eerste helft nog wel op voorsprong door een doelpunt van oud-Ajacied Markus Rosenberg. Nog voor rust stelden Christian Gentner en Martin Harnik het leeuwendeel van de 58.000 toeschouwers in het Gottlieb-Daimler-Stadion gerust.

Vlak na de hervatting besliste Harnik het duel met zijn tweede van de avond. Het leverde de Oostenrijkse international vier minuten voor tijd een applauswissel op. Zijn vervanger Cacau scoorde prompt ook nog en legde daarmee de eindstand vast. Werder staat achtste in de Bundesliga na de nederlaag.