Ferguson: "City ligt eeuw achter op United"

14 mei 2012, 08:29

Manager Sir Alex Ferguson van Manchester United feliciteert stadgenoot City met hun landstitel, maar kan het niet nalaten om nog even een sneer uit te delen. Volgens de Schot ligt Man City, ondanks het kampioenschap, nog 'een eeuw' achter op United.

"Namens Manchester United wil ik Manchester City feliciteren met de behaalde landstitel", luidt de sportieve eerste reactie van Ferguson. "Dit is geen gemakkelijke competitie om te winnen, dus uiteindelijk staat er altijd een terechte kampioen."

Voor City, dat de laatste jaren ontzettend veel geld in de selectie stak, is het de eerste titel sinds 44 jaar. "Hoe lang City aan de top kan blijven? Zo lang als ze willen", vervolgt Ferguson. "Maar daar hoeven wij ons geen zorgen over te maken, onze erelijst spreekt voor zich. We hebben een rijke historie, rijker dan iedere andere club. Het kost Manchester City nog zeker een eeuw om ons qua historie te achterhalen."

City werd zondag kampioen dankzij een miraculeuze overwinning op Queens Park Rangers. Door twee doelpunten in blessuretijd wonnen de Citizens thuis met 3-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen