Mancini ziet United nog steeds als favoriet

Ger
1 mei 2012, 09:13

Manchester City sloeg maandag een belangrijke slag in de Engelse titelstrijd door op eigen veld de derby tegen United te winnen (1-0). Hoewel The Citizens nu aan kop gaan, ziet coach Roberto Mancini de stadsrivaal nog altijd als dé favoriet voor het kampioenschap.

"We zijn erg tevreden, maar zondag wacht de volgende lastige wedstrijd", zegt de Italiaan. De koploper gaat dan op bezoek bij Newcastle United, de huidige nummer vijf van de ranglijst. Op basis van het programma ziet Mancini zijn ploeg niet als titelfavoriet. "We hebben nog twee heel moeilijke wedstrijden te gaan, terwijl United twee makkelijke duels op het programma heeft. Er is niets veranderd. Ik denk dat United nog altijd in het voordeel is. Als we nu al gaan denken dat het gedaan is, maken we een grote fout."

City speelt na het uitduel met Newcastle nog voor eigen publiek tegen Queens Park Rangers. Rivaal United neemt het in het resterende programma op tegen Swansea City (thuis) en Sunderland (uit). Beide clubs hebben 83 punten uit 36 wedstrijden, maar City heeft een beter doelsaldo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen