Tevreden Cocu: ''Wisten dat dit kon gebeuren''

6 mei 2012, 18:00

Phillip Cocu zat zondag voorlopig voor het laatst op de bank bij PSV. De oud-international kwam na het ontslag van Fred Rutten als interim-trainer voor de groep te staan, maar doet in de zomer een stapje terug. Hij sloot zijn periode als hoofdcoach zondag af met een 1-3 overwinning bij Excelsior en een derde plek in de competitie.

''Ik ben tevreden over hoe we het afgesloten hebben'', zegt hij. De zege op Excelsior was voor PSV niet genoeg om tweede te worden, omdat Feyenoord won op bezoek bij Heerenveen. Cocu heeft daar vrede mee, hij zag dit scenario al wel aankomen. ''We hebben het niet vandaag laten liggen, maar eerder. We wisten dat dit kon gebeuren.''

Over zijn periode als eindverantwoordelijke in Eindhoven is Cocu, al met al, redelijk tevreden. ''Ik heb geprobeerd wat dingen aan te reiken aan de spelersgroep. Ik hoop dat dit iets is om op door te gaan volgend seizoen. Het was voor mij een positieve ervaring, het is goed bevallen. Nu doe ik bewust een stapje terug, wellicht word ik in de toekomst weer eens hoofdtrainer, hopelijk van PSV'', besluit de oefenmeester.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen