Tyton en Szczesny krijgen pas laat duidelijkheid

Ger
15 juni 2012, 21:26

De Poolse bondscoach Franciszek Smuda hakt pas op het laatste moment de knoop door over de keuze van zijn eerste doelman. PSV'er Przemyslaw Tyton of de van een schorsing teruggekeerde Wojciech Szczesny komen zaterdagavond in aanmerking voor de plek onder de lat tegen Tsjechië.

Tyton viel in tijdens de eerste EK-wedstrijd van Polen tegen Griekenland omdat Szczesny met een rode kaart moest vertrekken. De sluitpost in Nederlandse dienst overtuigde ook tijdens het tweede EK-duel tegen Rusland.

Smuda spreekt van de belangrijkste wedstrijd van zijn leven. Polen heeft een zege nodig om de kwartfinale te kunnen bereiken. Smuda wil dat graag doen met dezelfde spelers als tegen Rusland (1-1), maar het meespelen van Dariusz Dudka, Damien Perquis en Eugen Polanski is onzeker.

Nog geen account bij Jacks.nl? Ontvang hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen