Bouwman scoort voor Twente-opponent Inter

15 juli 2012, 22:14

FC Inter Turku heeft de laatste wedstrijd voor de eerste Europa League-ontmoeting met FC Twente, komende donderdag, winnend afgesloten. Voor eigen publiek won de Finse koploper de competitiewedstrijd tegen Jyvaskyla JK met 3-2.

De overwinning van Inter Turku had een klein Nederlands tintje, want Pim Bouwman was één van de doelpuntenmakers. De voormalig speler van NAC Breda tekende halverwege de tweede helft voor de 2-0. De bezoekers kwamen daarna terug tot 2-2, maar in blessuretijd schoot Mika Ojala de thuisploeg vanaf de stip naar de winst.

FC Twente en Inter Turku staan donderdag in Enschede tegenover elkaar, een week later is de return. De winnaar gaat naar de derde voorronde van de Europa League.