Feyenoord rondt komst middenvelder Singh af

5 juli 2012, 12:26

De transfer van Harmeet Singh naar Feyenoord is beklonken. De 21-jarige Noor heeft een contract voor twee seizoenen getekend in de Kuip, met optie voor nog twee jaar. Hij moet Karim el Ahmadi opvolgen, die eerder deze week bij Aston Villa tekende.

Singh, die overkomt van het Noorse Valerenga, heeft bij Feyenoord het shirt met rugnummer zestien toebedeeld gekregen. "Hij is een speler met heel veel talent, die bij ons de kans krijgt om zich verder te ontwikkelen", zegt technisch directeur Martin van Geel op de officiële website van de Rotterdamse club. "Je kunt hem qua type speler vergelijken met Karim El Ahmadi. Singh is al langer door onze scouts gevolgd."

"Het voelt erg goed om nu speler van Feyenoord te worden, ik was toe aan deze stap", zegt Singh, die dit jaar zijn debuut maakte in de nationale ploeg van Noorwegen en drie interlands speelde. "Feyenoord is een grote club waar goede spelers als Dirk Kuyt, Robin van Persie en Roy Makaay hebben gespeeld. Ik hoop dat ik Feyenoord kan helpen om net zo’n goed jaar als vorig seizoen te draaien. Daarnaast kijk ik uit naar het spelen in de Champions League, dat wordt een nieuwe ervaring voor mij."

Singh beschrijft zichzelf als een dienende speler met goede wedstrijdmentaliteit. "Ik hou ervan om dingen te creëren in het veld en andere spelers in staat te stellen om te scoren. Daarnaast pik ik af en toe zelf een doelpunt mee. Ik hou van voetbal en heb de mentaliteit dat ik elke wedstrijd koste wat kost wil winnen", aldus de jonge Noor.

Singh traint morgen (vrijdag) voor het eerst mee bij Feyenoord. Volgende week gaat de middenvelder met de Rotterdamse selectie mee op trainingskamp naar Ermelo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen