Koeman tevreden over spel en Singh

7 juli 2012, 17:51

Feyenoord boekte zaterdag een vrij bescheiden oefenzege op de amateurtak, SC Feyenoord. Er werd met 3-0 gewonnen, maar coach Ronald Koeman is tevreden over wat hij heeft gezien.

“De intentie was goed. We hadden alleen vaker moeten scoren”, zegt Koeman op de website van Feyenoord. De tacticus is eveneens content met het spel van aanwinst Harmeet Singh, die de hele wedstrijd speelde. “Het was ons bekend wat zijn kwaliteiten zijn, maar het is prettig als je dat dan ook in een wedstrijd bevestigd krijgt. Vandaag zag je op verschillende momenten dat hij oog heeft voor de ruimte en die ook weet te vinden. Dat is kwaliteit. De eerste indruk van hem is heel positief, maar we moeten ook niet te vroeg juichen.”

Feyenoord vertrekt maandag met 27 spelers naar Ermelo voor een trainingskamp. Koeman heeft dus genoeg te kiezen. “De nieuwe jongens zijn spelers die ontzettend graag bij Feyenoord willen spelen en de jongens die we al hadden zijn allemaal weer gegroeid ten opzichte van vorig jaar. We zijn in allerlei opzichten gegroeid.”

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen