Singh: "Feyenoord is de beste club in Nederland"

7 juli 2012, 13:18

Harmeet Singh zette deze week zijn handtekening onder een tweejarig contract bij Feyenoord. De 21-jarige Noor is duidelijk in zijn commentaar over zijn nieuwe club: "Feyenoord is de beste club in Nederland."

"Dit is de goede stap voor mij. Rotterdam is bovendien een leuke stad, waar ik me meteen thuis voelde", laat Singh in het Algemeen Dagblad weten. "Ik ben heel ambitieus. Het niveau ligt hoog hier."

De Noor bezocht afgelopen seizoen Feyenoord-FC Utrecht en was verkocht. "Ik was onder de indruk van alles wat ik daar zag. De supporters waren geweldig en de manier van spelen stond me erg aan. Feyenoord is een club waar jonge spelers zich kunnen ontwikkelen."

Singh beschikt naar eigen zeggen over een 'winnaarsmentaliteit'. "Ik wil de beste zijn. Dan moet je ook voetballen waar de beste spelers zijn. Feyenoord is de beste club in Nederland. Dit is een mooie kans voor me. Ik heb geduld, werk hard elke training en wil stukje bij beetje dichter bij het eerste elftal komen. Ik wil me ontwikkelen als speler. Dat is het belangrijkste voor me."

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen