Eredivisieclubs maken weinig fouten in bekertoernooi

26 september 2012, 21:55   Bijgewerkt: 27 september 2012, 00:07

Vitesse heeft woensdag geen fout gemaakt tegen de amateurs van Gemert. De nog ongeslagen nummer twee van de eredivisie won met 3-0, hoewel het halverwege nog gelijk was.

Theo Janssen zette het elftal van trainer Fred Rutten kort na de hervatting op voorsprong. Door Brahim Darri liepen de Arnhemmers uit naar 2-0. Jonathan Reis bepaalde de eindstand op 3-0.

Kozakken Boys - SC Heerenveen (0-4)

sc Heerenveen boekte in het bekertoernooi de eerste zege van het seizoen in een nationale wedstrijd. Het elftal van trainer Marco van Basten versloeg in de tweede ronde van de KNVB-beker Kozakken Boys, 4-0. In de eredivisie kwamen de Friezen, begonnen met een zwaar programma, na zes duels vooralsnog niet verder dan drie gelijke spelen.

In Werkendam leidde Heerenveen op sportpark De Zwaaier halverwege al met 2-0. De doelpunten werden gemaakt door Arnold Kruiswijk en Alfred Finnbogason. Na de hervatting scoorde Finnbogason nog twee keer.

Willem II - FC Dordrecht (0-2)

Dordrecht zorgde voor een verrassing door Willem II uit te schakelen. De club uit de Jupiler League versloeg de nieuweling in de eredivisie in Tilburg met 2-0. Adnan Alisic zette Dordrecht na iets minder dan een uur op voorsprong. Moussa Kalisse maakte er in het slotkwartier 2-0 van.

GVVV - FC Groningen (1-2)

FC Groningen won bij GVVV (2-1). Género Zeefuik en Mitchell Schet scoorden. ADO was in Spakenburg door doelpunten van Jens Toornstra en Charlton Vicento te sterk voor IJsselmeervogels (2-0), Heracles Almelo had geen problemen met FC Lienden (4-0). Willy Overtoom en Everton behoorden tot de doelpuntenmakers.

MVV Maastricht - NAC Breda (1-3)

NAC Breda, dat het afgelopen weekeinde tegen AZ de eerste zege in de eredivisie behaalde, kwam bij MVV Maastricht (3-1) evenmin in de problemen. Alex Schalk, Eric Botteghin en Elson Hooi waren daarvoor verantwoordelijk.

Overige uitslagen:

IJsselmeervogels - ADO Den Haag (0-2)

Lienden - Heracles Almelo (0-4)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen