Tobiasen: "Met opgeheven hoofd uit Eindhoven"

Ger
1 november 2012, 08:27
Foto: © ProShots

PSV boekte woensdagavond slechts een bescheiden zege op de amateurs van EHC in het bekertoernooi (3-1). Trainer Ole Tobiasen van de hoofdklasser had vooraf getekend voor de uitslag.

"We gaan hier met opgeheven hoofd weg, we waren bijna bij een verlenging", laat de oud-Ajacied optekenen op de website van PSV. "Op voorhand weet je dat PSV veel aan de bal is en je weinig inbreng hebt. In de eerste helft hadden we wat counters die we niet goed uitspeelden. In de tweede helft ging dat al beter en durfden we zelfs wat meer op te bouwen."

Tobiasen dacht dat de wedstrijd na de 2-0 gespeeld was. "Maar uit het niks maken wij de 2-1. Daarna zijn we nog heel dicht bij de 2-2. Daar moet je gewoon blij mee zijn. Als ik dit op voorhand had geweten, had ik Dick Advocaat daarvoor de hand geschut."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen