Van Persie bij vijftien beste aanvallers ter wereld

Ger
29 november 2012, 15:09

Robin van Persie maakt kans op een plek in het Wereldelftal van het jaar. De Oranje-international maakt deel uit van de vijftien genomineerde aanvallers. Hij is de enige Nederlander die kans maakt op een uitverkiezing. Onder de doelmannen, verdedigers en middenvelders bevonden zich geen landgenoten.

Van Persie maakte vorig seizoen veel indruk in het shirt van Arsenal. Hij kroonde zich tot topscorer van de Premier League. Zijn uitstekende spel leverde hem een transfer op naar Manchester United. Ook op Old Trafford heeft de oud-Feyenoorder weer een uitstekende vorm te pakken.

Op 7 januari wordt tijdens een gala bekend welke spelers het beste elftal van 2012 vormen. Het team wordt samengesteld door de FIFA en de vakbond FIFpro.

De volledige lijst met genomineerde aanvallers:

Sergio Agüero, Mario Balotelli (beiden Manchester City), Karim Benzema, Cristiano Ronaldo (beiden Real Madrid), Edinson Cavani (Napoli), Didier Drogba (Shanghai Shenhua, voorheen Chelsea), Samuel Eto'o (Anzhi Makhachkala), Radamel Falcao (Atletico Madrid), Mario Gomez (Bayern München), Zlatan Ibrahimovic (Paris Saint Germain, voorheen AC Milan), Lionel Messi (FC Barcelona), Neymar (Santos), Robin van Persie (Manchester United, voorheen Arsenal), Wayne Rooney (Manchester United), Luis Suarez (Liverpool)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen