De Guzman goud waard, Newcastle in problemen

19 januari 2013, 18:06   Bijgewerkt: 19 januari 2013, 21:22

Swansea City doet in de Engelse Premier League nog volop mee in de strijd om Europees voetbal. De ploeg uit Wales won zaterdag aan de hand van Jonathan De Guzman met 3-1 van Stoke City. De oud-Feyenoorder scoorde twee keer.

De Guzman tekende in de 57ste minuut uit een vrije trap voor de 2-0. Een kleine 25 minuten later zorgde de middenvelder ook voor de 3-0, op aangeven van Daniel Graham. Ben Davies had de score vlak na de doelwissel geopend. Michael Owen redde in blessuretijd de eer voor de bezoekers uit Stoke-on-Trent. Het was de eerste competitietreffer van de Engelse oud-international voor Stoke City.

Bij Swansea had naast De Guzman ook Michel Vorm een basisplaats. Dwight Tiendalli bleef op de bank, Kemy Agustien zat niet bij de selectie. The Swans komen door de overwinning op 33 punten en staan daarmee voorlopig op plek acht.

Onderin worden de problemen groter voor Newcastle United. Met Tim Krul en Vurnon Anita in de basis gingen The Magpies met 1-2 onderuit tegen concurrent Reading FC. Yohan Cabaye zette Newcastle in de 36ste minuut nog wel op het juiste spoor, maar Adam Le Fondre kantelde na rust met twee doelpunten in de laatste twintig minuten de score. Newcastle staat nog maar twee punten boven de rode degradatiestreep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen