Loon naar werken voor Spurs tegen ManU

20 januari 2013, 18:53   Bijgewerkt: 20 januari 2013, 22:00

Robin van Persie was zondag in de lastige uitwedstrijd bij Tottenham Hotspur hard op weg om nog maar eens matchwinner te worden. De Nederlandse aanvaller zette Manchester United voor rust op 0-1 en dat leek ook de eindstand te worden. Maar in blessuretijd kwamen The Spurs dik verdiend langszij: 1-1.

Van Persie tekende in de 25ste minuut voor de openingstreffer. De Oranje-international kopte raak op aangeven van Tom Cleverley. Vervolgens ging Tottenham vol overgave op jacht naar de gelijkmaker.

De Londenaren speelden met veel strijd, maar dat leek niet genoeg om de verdiende 1-1 af te dwingen. Dat kwam mede door Rio Ferdinand. De ervaren verdediger voorkwam met een mooie ingreep dat Jermain Defoe scoorde. Aanvallend deed de ploeg van manager Sir Alex Ferguson weinig en dat bleek desastreus. Na een handig passje van Aaron Lennon zorgde Clint Dempsey in blessuretijd voor de 1-1.

Door dit resultaat slinkt de voorsprong van koploper Manchester United op Manchester City tot vijf punten. Kampioen City, tweede op de ranglijst, won zaterdag al met 2-0 van Fulham. Tottenham is de nummer vier van de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen