ManCity zal rode kaart Kompany aanvechten

13 januari 2013, 20:58

Manchester City-trainer Roberto Mancini zag zijn ploeg zondag een knappe overwinning boeken op bezoek bij Arsenal (2-0). Hoewel zijn ploeg weinig problemen kende, zag de oefenmeester zijn aanvoerder Vincent Kompany met rood van het veld gestuurd worden. Een actie waar de Italiaan het absoluut niet mee eens is. Hij verklaarde dan ook de straf aan te zullen vechten.

"Het was absoluut geen rode kaart", aldus Mancini na afloop tegen Sky Sports. "Ik heb de herhaling gezien op tv en het is duidelijk dat hij met zijn linkervoet de bal raakt, terwijl hij met rechts inhoudt. Ik denk dat de scheidsrechter een grote fout maakte door Kompany een rode kaart te geven. Verder floot hij prima."

Mancini toonde zich verder content met de prestatie van zijn ploeg. "Al snel in de wedstrijd kwamen we tegen tien man te staan, wat wél een juiste beslissing was. Daarna is het belangrijk om op voorsprong te komen en dat deden we, maar na rust kregen we drie of vier kansen om de wedstrijd te beslissen en dat lieten we na. Een van die mogelijkheden moet benut worden, maar dat was het enige teleurstellende aspect van de wedstrijd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen