Benitez: "Overduidelijk rood en penalty"

2 februari 2013, 23:34

Chelsea leed zaterdag een pijnlijke nederlaag op bezoek bij Newcastle United. Na een 2-1 voorsprong ging de ploeg van trainer Rafael Benitez uiteindelijk, dankzij twee doelpunten van de Fransman Moussa Sissoko, met 2-3 onderuit.

Volgens Benitez had het echter nooit zo ver mogen komen. Newcastle-verdediger Fabricio Coloccini had volgens hem een rode kaart moeten krijgen toen die zijn voormalig ploeggenoot Demba Ba een gebroken neus bezorgde. Bovendien had zijn ploeg een strafschop verdient, zo meende hij. "We hadden een grote kans, Ba had de bal in het penaltygebied en werd in zijn gezicht getrapt. Hij liep een gebroken neus op en bloedde hevig. Het was overduidelijk rood en een strafschop", aldus de Spaanse oefenmeester na afloop tegen BBC Sport.

Benitez, die in Londen onder grote druk verkeerd, weigert de handdoek in de ring te gooien. "Elke wedstrijd waarin we puntverlies hebben geleden, hadden we net zo goed kunnen winnen. Ons doel is nog steeds om bij de eerste drie of vier te eindigen, en dat kan ook nog steeds", besloot hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen