Chelsea opnieuw onderuit, zege Arsenal

2 februari 2013, 18:02   Bijgewerkt: 2 februari 2013, 18:07

Met Tim Krul in het doel heeft Newcastle zaterdag in de Premier League Chelsea verslagen, 3-2. De kans is groot dat de nummer drie uit Londen daardoor nog meer terrein inlevert ten opzichte van koploper Manchester United, die later op de dag tegen Fulham speelt.

Halverwege leidde de thuisclub door een treffer van Jonas Gutierrez. Frank Lampard en Juan Mata zetten Chelsea vervolgens op voorsprong. Moussa Sissoko maakte gelijk én besliste vervolgens het duel in de 90e minuut. Vurnon Anita, voormalig Ajacied, zat op de bank bij Newcastle.

Met Ron Vlaar en Karim El Ahmadi in het elftal verspeelde het laag geklasseerde Aston Villa in extra tijd een voorsprong tegen Everton, 3-3. Na drie minuten blessuretijd maakte Marouane Fellaini gelijk. Bij Everton deed John Heitinga een uur mee.

Zonder de aan de knie geblesseerde keeper Michel Vorm verloor Swansea van West Ham, 1-0. Andrew Carroll werd de matchwinner. Jonathan de Guzman was wel van de partij bij Swansea. Dwight Tiendalli, oud-FC Twente, zat op de bank. Dankzij Lukas Podolski won Arsenal van Stoke, 1-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen