Clasie: "Niet praten, maar het laten zien"

23 februari 2013, 14:55

Jordy Clasie was lange tijd twijfelachtig voor het duel met PSV, maar de Feyenoord-middenvelder is inmiddels voldoende hersteld van zijn buikgriep. De Oranje-international hoopt in De Kuip de achterstand met de Eindhovenaren te verkleinen.

In Rotterdam wordt hem door trainer Ronald Koeman een steeds grotere rol toebedeeld. "De trainer legt soms uit wat hij van plan is, dat klopt", aldus Clasie in het Algemeen Dagblad. "Wat wij gaan doen bij een bepaald scenario, bijvoorbeeld bij een achterstand in de tweede helft. Dan weet ik bijvoorbeeld bij een wissel wat er moet veranderen. Ik denk dat hij dat met mij bespreekt omdat ik op een belangrijke positie speel. Bovendien zijn de andere twee middenvelders, Lex Immers en Tonny Vihena, eigenlijk pas bezig aan hun eerste seizoen in het eerste elftal."

Feyenoord trof PSV al tweemaal eerder dit seizoen. Beide ontmoetingen gingen verloren voor de Rotterdammers. "Maar ik wil er vanaf dat wij in de aanloop naar een belangrijke wedstrijd stevige teksten roepen in de media. Dat heeft tot nu toe geen navolging gekregen op het veld. We moeten niet vooraf praten, maar het gewoon laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen