Donk: "In zomer praten over toekomst"

23 februari 2013, 15:34

Ryan Donk heeft zich de voorbije jaren ontwikkeld tot een stabiele factor in de verdediging van het Belgische Club Brugge. De Nederlander heeft nog een contract tot medio 2014, maar weet nog niet waar zijn toekomst ligt.

"Er zijn nog geen besprekingen geweest", aldus Donk in Het Nieuwsblad. "De afspraak is dat we aan het einde van het seizoen rond de tafel gaan zitten. Als er een interessante aanbieding komt, denk ik na over een vertrek, maar mijn eerste keuze is om bij Club Brugge te blijven."

De laatste weken wordt Donk, die normaal in het hart van de verdediging speelt, vooral op het middenveld neergezet. Daar heeft hij geen problemen mee. "Ik speel waar de trainer me neerzet. Achterin ben ik een zekerheid, over mijn rendement op het middenveld kan ik zelf nog niet oordelen. Ik leer nog elke week bij. Philippe Clement, die er zelf ook heeft gestaan, geeft me op dat vlak veel tips."

Zondag neemt Donk, die eerder uitkwam voor AZ, RKC Waalwijk en West Bromwich Albion, het met Brugge op tegen koploper Anderlecht. Die wedstrijd begint om 14.30 uur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen