Koeman: "Titel moeilijk verhaal bij nederlaag"

Ger
22 februari 2013, 16:58   Bijgewerkt: 22 februari 2013, 17:11

Trainer Ronald Koeman beseft dat Feyenoord zondag in het thuisduel met PSV alleen gebaat is bij een overwinning. De achterstand van de Rotterdamse club op de koploper is momenteel zes punten. Bij een nederlaag lijkt het voor de Kuipbewoners een lastig verhaal te worden om nog een rol te spelen in de titelstrijd.

"Als we niet winnen wordt het kampioenschap een moeilijk verhaal voor ons", geeft Koeman toe op de website van Feyenoord. "Maar wij hebben het vertrouwen dat we zondag gaan winnen en dat zullen we ook uitstralen. Als in De Kuip de vlam in de pan slaat, is dat in het algemeen positief voor Feyenoord. Het is voor tegenstanders altijd moeilijk om hier te spelen. Mede op basis daarvan zijn wij al zo lang ongeslagen in eigen huis."

Feyenoord verloor dit seizoen in Eindhoven al twee keer van PSV: 3-0 voor de competitie en 2-1 in de KNVB Beker. "Wij zullen van onze eigen kwaliteiten uitgaan. Ons elftal voelt zich prettig in eigen huis. Ik denk dat PSV hier zondag niet met een lekker gevoel in de tunnel zal staan." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen