Lokeren en Zulte-Waregem in balans

9 februari 2013, 22:07   Bijgewerkt: 9 februari 2013, 22:28

Subtoppers SC Lokeren en Zulte-Waregem hebben elkaar zaterdag in de Belgische Pro League in balans gehouden. Het werd 1-1. Thorgan Hazard zette Waregem vijf minuten voor rust op voorsprong met een prachtige afstandsknal, Walter Balufo maakte acht minuten na de doelwissel gelijk.

Zulte-Waregem blijft tweede in de Pro League. Het heeft 51 punten en is daarmee zeker van een plaats in de play-offs voor het kampioenschap. Anderlecht, dat zondag Waasland-Beveren bezoekt, gaat met 56 punten aan kop. SC Lokeren nestelde zich naast Racing Genk op de derde plaats. Beide ploegen hebben 45 punten. De equipe van Mario Been won eerder op de avond met 0-2 bij Beerschot.

Op twee punten achterstand van Lokeren en Genk staan Standard Luik en Club Brugge gedeeld vijfde. Blauw-zwart versloeg, met Ryan Donk in de basis, OH Leuven met 3-1. Standard Luik speelt zondag voor eigen publiek tegen Bergen.

Foeke Booy verloor met hekkensluiter Cercle Brugge bij KV Mechelen, getraind door Harm van Veldhoven. Mads Junker (ex-Roda JC) maakte één van de goals: 2-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen