Manchester City te sterk voor Chelsea

24 februari 2013, 16:33   Bijgewerkt: 24 februari 2013, 18:13

Manchester City heeft in eigen huis afgerekend met Chelsea. Het topduel in de Premier League eindigde in 2-0 voor de thuisploeg. Beide goals werden in de tweede helft gemaakt. Na iets meer dan een uur spelen opende Yaya Touré de score.

Dat Manchester City op voorsprong kwam was verrassend, aangezien Chelsea eerder in de tweede helft een strafschop mocht nemen. Meestal is dat een klusje waar Frank Lampard wel raad mee weet, maar vanmiddag miste hij. Vijf minuten voor tijd besliste Carlos Tevez het duel.

Ook Newcastle United won. De ploeg versloeg zonder Tim Krul en Vurnon Anita Southampton, met 4-2. Jos Hooiveld kende een ongelukkige middag. Hij scoorde de laatste goal voor Newcastle, door in eigen doel te schieten.