Pellè blaast titeldroom Feyenoord nieuw leven in

24 februari 2013, 14:23   Bijgewerkt: 24 februari 2013, 15:37

PSV en Ajax zijn in de strijd om het kampioenschap in de Eredivisie nog niet van Feyenoord af. De ploeg van coach Ronald Koeman won zondag de cruciale thuiswedstrijd tegen PSV met 2-1. Wie anders dan het Rotterdamse goudhaantje Graziano Pellè tekende halverwege de tweede helft voor het winnende doelpunt.

Door de overwinning is Feyenoord koploper PSV tot op drie punten genaderd. Met nog tien competitiewedstrijden te gaan is er dus nog van alles mogelijk voor de Rotterdammers, zeker ook omdat het resterende programma op papier minder zwaar is dan dat van de Brabanders, die onder meer nog concurrent Ajax treffen

Mede omdat PSV de boel prima onder controle leek te hebben, was het opvallend dat coach Dick Advocaat zijn elftal in de rust wijzigde. Hij haalde spits Matavz naar de kant en verving hem door de in vergetelheid geraakte Orlando Engelaar.

Feyenoord rook bloed, deed er een tandje bovenop en had in Pellè zijn beul. Met zijn fraaie 2-1 deed de Italiaan de Kuip trillen op zijn grondvesten. Feyenoord doet weer helemaal mee om de titel en dat wil men in Rotterdam weten ook.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen