Vd Brom niet in paniek: "Dit heb je wel eens"

28 februari 2013, 10:49

Anderlecht weet weer wat verliezen is. Na maanden waarin de ene zege de andere in hoog tempo opvolgde, ging de ploeg van coach John van den Brom woensdag thuis met 0-1 onderuit tegen Zulte Waregem. Een terechte nederlaag, vindt de trainer.

"Vandaag hebben we terecht verloren", zegt de Nederlander tegenover Sporza. "Er viel niks af te dingen op de zege van Zulte Waregem. Ze waren fitter en beter dan wij en hebben ons afgestraft op de ruimtes die we weggaven. Zelf hebben we ook weinig kansen gehad. Op de bank hadden we nooit het gevoel dat ze zouden scoren."

Door de nederlaag komt voor Anderlecht een eind aan een serie van zestien ongeslagen duels in de Belgische competitie. "Het is inderdaad lang geleden dat we verloren hebben. Het is op zich positief dat we moeten wennen aan het feit dat we ook kunnen verliezen", reageert Van den Brom, die ondanks het zwakke spel van zijn ploeg tegen Zulte Waregem geen reden ziet om in paniek te raken. "Het elftal viel uit elkaar en de ruimtes werden zeer moeilijk te belopen. Dan krijg je zo'n wedstrijd, maar dat heb je altijd wel eens. We moeten dit niet dramatiseren. Alles is niet weg na één nederlaag, maar het is wel het moment om even wakker te schrikken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen