Wereldgoal Rafael leidt winst United in

23 februari 2013, 17:54   Bijgewerkt: 23 februari 2013, 20:43

Zonder groots te voetballen is Manchester United drie punten rijker in de Engelse Premier League. De fiere klassementsleider boekte zaterdag een 0-2 overwinning bij hekkensluiter Queens Park Rangers. Rafael da Silva legde met een heerlijke treffer de basis voor de winst van The Red Devils.

Rafael schoot na een kwart wedstrijd van dik twintig meter kiezelhard in de kruising. Daarvoor was het spel van Manchester United niet heel denderend. Ook daarna niet trouwens, maar het werd nog wel 0-2. Ryan Giggs legde tien minuten voor tijd de eindscore vast, op aangeven van Nani.

Manchester United heeft nu maar liefst vijftien punten voorsprong op Manchester City. De landskampioen, tweede op de ranglijst, speelt zondag de topper tegen nummer drie Chelsea. De Londenaren staan negentien punten achter op ManU.

Arsenal was thuis met 2-1 te sterk voor Aston Villa. Santiago Cazorla maakte beide Londense treffers, waarvan de winnende vijf minuten voor het einde. Bij Aston Villa was Ron Vlaar absent, Karim El Ahmadi mocht in de 75ste minuut invallen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen