Groep I: Spanje wint kraker van Frankrijk

26 maart 2013, 23:23   Bijgewerkt: 27 maart 2013, 01:20

De spanning om de koppositie in groep I van de WK-kwalificatiecyclus is terug. Spanje nam dinsdag de leiding over van Frankrijk door les Blues in Parijs met 0-1 te verslaan. Het gat tussen de toplanden bedraagt één punt. Indien de Fransen hadden gewonnen, was de voorsprong nu vijf punten geweest en konden de tickets naar Brazilië alvast geboekt worden.

Spanje had in de openingsfase het betere van het spel, maar Frankrijk probeerde waar mogelijk wel te voetballen. Dit in tegenstelling tot Finland afgelopen vrijdag. Maar met hun verdedigende tactiek namen de Scandinaviërs wel knap een punt mee naar huis (1-1).

Na 58 minuten nam Spanje de leiding via Pedro Rodriguez. De speler van FC Barcelona scoorde uit een voorzet van Nacho Monreal. De jacht op de gelijkmaker van Frankrijk werd er niet makkelijker op door het gedrag van Paul Pogba. Het talent van Juventus pakte in zestig seconden tijd twee keer geel en kon dus gaan douchen. Met een man minder zette de wereldkampioen van 1998 wel een slotoffensief op, maar Victor Valdes hield de regerend wereldkampioen op de been.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen