AC Milan geeft voorsprong weg bij Fiorentina

7 april 2013, 14:37

AC Milan heeft zondag een zeker lijkende overwinning uit handen gegeven. De ploeg stond in de uitwedstrijd tegen Fiorentina na ruim een uur spelen met 2-0 voor en speelde ook nog eens tegen tien man. In het laatste half uur kwam de thuisploeg echter terug: 2-2.

Ricardo Montolivo en Mathieu Flamini hadden de doelpunten voor Milan gemaakt. Tussendoor werd Nenad Tomovic ook nog eens uit het veld gestuurd, waardoor er niets aan de hand leek voor Milan. Fiorentina vocht zich dankzij twee rake strafschoppen van Adem Ljajic (66e minuut) en David Pizarro (73e minuut) alsnog naar een punt.

Milan was bij een overwinning over Napoli geklommen naar de tweede plek, maar blijft nu derde. Één plek boven Fiorentina.