Advocaat verwacht strijdbaar PSV: "Knop is omgezet"

19 april 2013, 15:16   Bijgewerkt: 19 april 2013, 15:46

PSV-trainer Dick Advocaat wil dat zijn spelers, nu het kampioenschap uit het zicht lijkt, vol voor de tweede plaats in de Eredivisie gaan. De coach verwacht dat zijn ploeg op jacht gaat naar eerherstel, om te beginnen in de lastige uitwedstrijd tegen AZ.

"Als je trots hebt, moeten ze echt laten zien dat ze tweede willen worden", zegt de coach op de website van zijn club. "Bovendien is er nog een beker te winnen."

Advocaat erkent dat het wel even heeft geduurd voordat PSV de teleurstelling van de nederlaag tegen Ajax (2-3) verwerkt had. "De teleurstelling was groot, zeker op maandag en woensdag was het heel stil. Maar vanaf donderdag is de knop omgezet. We willen het seizoen graag goed afsluiten. Zeker voor onze fans, voor hen is het de grootste teleurstelling." Met 'goed afsluiten' doelt Advocaat op een tweede plaats in de Eredivisie én bekerwinst. "We hebben wat goed te maken", weet de coach.

Tegen AZ kan Advocaat weer een beroep doen op Wilfred Bouma. Hij keert na een blessureperiode terug in de wedstrijdselectie. Jurgen Locadia ontbreekt nog.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen