Club Brugge heeft niets aan doelpunt Donk

18 april 2013, 22:23

Club Brugge lijkt definitief afgehaakt in de strijd om de Belgische landstitel. Ondanks een doelpunt van Ryan Donk ging de ploeg van de Spaanse coach Juan Garrido donderdagavond onderuit tegen Zulte-Waregem. Er werd met 3-4 verloren in het eigen Jan Breydelstadion.

Donk tekende in de 37ste minuut voor de gelijkmaker. De Nederlandse verdediger kopte raak uit een corner van Maxime Lestienne. Daarmee wiste hij de 0-1 van M´baye Leye uit. De Senegalese spits had in de dertiende minuut de score geopend met een hard afstandsschot in de kruising.

Uiteindelijk nam Zulte-Waregem alsnog afstand van Club Brugge. Franck Berrier zorgde kort voor de pauze voor de 1-2. In het tweede bedrijf voltooide Leye zijn hattrick, waarmee hij Zulte-Waregem naar een 1-4 voorsprong leidde. In de laatste zeven minuten kwam Club Brugge via invaller Jesper Jörgensen en Vadis Odjidja-Ofoe nog wel terug tot 3-4, maar de 4-4 bleef uit. Lestienne kreeg daar nog wel een grote kans op, maar keeper Sebastien Bruzzese redde fraai.

Zulte-Waregem klimt door de overwinning naar de tweede plek, twee punten achter koploper Anderlecht. Club Brugge is de nummer vijf van de ranglijst. Blauw-zwart heeft, zes duels voor het einde, acht punten minder dan Anderlecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen